Třetí rekonektivní léčení u dcerky

Moje dcerka se při třetím léčení tolik neusmívá jako tomu bylo v těch předešlých. Ale její tělo je více v pohybu: pravá i levá ruka má záškuby a pohybují se i oční víčka.

Sedím vedle ní, ale pak si lehám na vedlejší postel, potřebuji více prostoru, neboť cítím, že mé tělo se potřebuji protáhnout a uvolnit. Cítím vibrace kolem celého těla a začínám mít zimnici, bolesti hlavy, tlačí mne oční víčka, bolí mne záda a celkově nohy.Chce se mi plakat.

Najednou přichází uvědomění, kdy něco ve mne mi říká: “Ty jsi láska a světlo.  Všechno, co jsi kdy udělala a děláš, děláš dobře. Uzdravíš se.  A potkáš velkou lásku.“

Nadechuj a vydechuj lásku.“

Cítím, jak se odpoutávám od všech negativních zážitků, které mne potkaly.Nyní jsem na vlastní cestě lásky, světla a pravdy. Připouštím, že je jen dobro, i když je ve vnějším světe dualita. Otevírá se mi prostor pro milující osobu, partnera, který miluje mne a já jeho.

Pláču, pláču a pláču……………………….Prožívám silný zážitek na úrovni své duše a duše mé dcerky. Cítím bezpodmínečnou lásku, duše chtějí spolu být na nejhlubší úrovni lásky a ví, že lásku mohou prožívat i tady, na zemi. Neumím ten pocit ani slovy popsat, byl to hluboký zážitek.

Po léčení jsem byla unavená, tedy tělo, ale duše si zpívala, cítila jsem klid a přitom život v každé mé buňce těla. Cítila jsem se bezpečně a vyrovnaně.

Dcerka se usmívala a pak říká:“ Maminko milu ji Tě:), mám Tě moooc ráda.“

Já: „ Já vím, …..“, dojetí, příliv lásky, vděčnosti a naplnění, slzy štěstí. Velké pochopení, proč jsou duše spolu……………..

Několik dní po léčení opět pracovalo mé tělo, bolely nohy, záda, ale bolest pozvolna odchází.

Dochází k uvědomění strachů, které jdou na povrch, to co má být viděno už může být viděno, a pak to může v lásce odejít, prožívám vděčnost a smíření.

Díky léčení prožívám chvíle, které mne naplňují a dávají smysl.

Děkuji. S úctou

 Zlatka

Objednat se na Rekonektivní léčení (lze i dálkové) můžete: ZDE